Novi problem selektora BiH: Potrebna je treća operacija - Admiral Bet SPORT

Novi problem selektora BiH: Potrebna je treća operacija

Dušan Ninković
Photo by Charles McQuillan/Getty Images

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde u veoma kratkom roku moraće i na treću operaciju abdomena. selektor Bosne i Hercegovine zahvat planira za naredno leto.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske je već dva puta ima slične zahvate i obe operacije obavio je u Sarajevu. Treći hirurški zahvat biće u Zagrebu.

Prosinečki se na bolove u abdomenu požalio u novembru prošle godine. Reprezentacija Bosne i Hercegovine je tada igrala prijateljski susret protiv Španije, a po povratku Las Palmasa je legendarni fudbaler osetio bolove.

Kako se kasnije ispostavilo, hrvatski stručnjak ima problema sa tankim crevom, a pretpostavlja se da će i treća operacija biti identična kao i prve dve.

Po najavama, ona bi trebalo da se dogodi tek u junu mesecu, nakon što reprezentacija čiji je selektor odigra naredne mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Robert Prosinečki je nakon uspešnog selektorskog mandata u Azerbejdžanu preuzeo reprezentaciju BiH. Sa ovim timom je osvojio prvo mesto u premijernom izdanju Lige Nacija, a naredni cilj je plasman  na kontinentalni šampionat.

https://millenniumbet.rs/app/promotions

Photo by Charles McQuillan/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još