Gordić: Trebalo bi da nas bude sramota - Admiral Bet SPORT

Gordić: Trebalo bi da nas bude sramota

Dušan Ninković
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Košarkaš Budućnosti Nemanja Gordić je za razliku od svog trenera nakon meča u Beogradu pričao samo o košarci. Iako je njegov tim poražen, našao je snage za razgovor.

Crvena zvezda je u drugom meču finalne serije upisala ubedljivu pobedu. Košarkaši Budućnost nisu pokazali dovoljno želje, pa se sa nepovoljnim rezultatom sele u Podgoricu.

https://millenniumbet.rs

Nemam mnogo šta da pričam. Treba da nas bude sramota zbog ovog poraza. Moramo da imamo više ličnog ponosa, moramo da imamo karakter. Treba da igramo pametnije. Zvezda je odigrala fantastičan meč i uspela da odbrani svoj teren. Sada mi moramo to da uradimo.

Crveno-beli su slavili uz 38 poena razlike, a treći meč će biti pravi ispit za Podgoričane. Oni moraju da se vrate u ritam i da upišu pobedu na meču koji se igra u sredu. Ukoliko im to ne pođe za rukom, serija će biti gotova brže nego što se očekivalo.

Utakmica je bila gotova krajem treće četvrtine. Tada su imali plus 20, pa su samo uvećali prednost. Igrali su do samog kraja što pokazuje mnogo. Oni imaju motiv da nas dobiju i mi treba da pokažemo naš motiv. Ne znamo zašto ovako lako gubimo u Pioniru. Da znamo, ne bi nam se dešavalo.

https://millenniumbet.rs/app/promotions

photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još