Vratio se: Sevilja i zvanično predstavila Monćija - Millennium sport

Vratio se: Sevilja i zvanično predstavila Monćija

Dušan Ninković
Photo by Mario Carlini/Iguana Press/Getty Images

Poklopile su se promene u Romi i u Sevilji, pa je čovek koji je timu iz Andaluzije zarađivao ogroman novac ponovo na svom mestu. Monći se vratio kući!

Doveden je u Rim da započne novi projekat, misiju koja će Romu lansirati u vrh italijanskog fudbala. Dovedeni su brojni igrači, u jednom trenutku je izgledalo dobro, ali rezultat nije bio zadovoljavajući.

Roma je promenila i sportskog direktora i trenera. Odmah se u priču uključio Arsenal. Monći je već sarađivao sa Emerijem, dobro se poznaju iz Sevilje i tim iz Londona je mislio da je on pravi čovek za njih. Treba im sportski direktor, bili su spremni na mnoge ustupke.

Ipak, juče se pojavila informcija, na privatnim profilima nekadašnjeg golmana, da se vraća kući. On je indirektno najavio povratak u Sevilju, "tamo gde mu srce kuca najbolje". Ni plata od 2.5 miliona godišnje u Arsenalu nije ga motivisala.

Sevilja je nakon ispadanja od Slavije iz Praga otpustila trenera Maćina, a dosadašnji sportski direktor preuzeo je funkciju prvog trenera. Mesto za Monćija je bilo oslobođeno, a klub se sa njim veoma lako dogovorio. Nastaviće tamo gde je stao, ponovo će imati funkciju na kojoj je stekao ime pre nego što je napustio tim iz Andaluzije.

Photo by Mario Carlini/Iguana Press/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još