Dejvid Bekam mašta o Mesiju ili Ronaldu - Millennium sport

Dejvid Bekam mašta o Mesiju ili Ronaldu

Dušan Ninković
Foto: Clive Rose/Getty Images

Nakon uspešne igračke karijere Dejvid Bekam se posvetio MLS ligi. Tamo gde je igrao fudbal u finišu karijere stvorio je novi tim koji će uskoro početi da se takmiči.

Ekipa Inter Majami, čiji je Bekam vlasnik, naredne sezone će ući u MLS ligu. Igraće u Majamiju, na stadionu od 25.000 mesta za koji Bekam već ima spremne planove i dozvole od grada.

Uskoro će početi i formiranje tima koji će predstavljati Bekamov klub. Biće zanimljivo videti koga tako zvučno ime može da privuče u novoformirani tim. Iako oni najbolji neće doći sada, Bekam mašta o nekom ogromnom transferu.

Svako ima svoju listu želja, ali je često nerealno dovesti igrača kog želiš u svom timu. Kada pogledam Mesija i Ronalda, mogu da primetim da se kraj njihove karijere još nije približio. Možda u budućnosti bude šanse za nas.

Predsednik Intera iz Majamija je u klupskoj karijeri nosio dres Mančester Junajteda, Reala, Milana, PSŽ-a i Los Anđeles Galaksija, koji mu je posvetio i statuu na početku ove sezone. Trofejnu karijeru je završio 2013. godine i već tada je krenuo sa planovima o formiranju novog tima.

Ambiciozno izjave bivšeg reprezentativca Engleske naterale su nas da jedva čekamo početak takmičenja u MLS za Inter iz Majamija. Pre toga će imati težak zadatak, da okupi najbolju moguću ekipu, a sigurno će ti biti i nekih zvučnih imena.

Foto: Clive Rose/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još