Tomić izričit: Ne zanimaju nas kalkulacije - Admiral Bet SPORT

Tomić izričit: Ne zanimaju nas kalkulacije

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Trener Crvene zvezde ponovio je pred poslednji meč regularnog toka ABA lige da njegovim tim ne zanimaju nikakve kalkulacije.

Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, mi smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvežimo tokom ove nedelje i pripremamo za ono to sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobedama pravi najbolja atmosfera za ono što sledi, a to je plej-of.

Utakmica 22. kola ABA lige između Crvene zvezde i Mege igra se u subotu u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 sati, a Dejan Davidovac saglasan je sa trenerom.

Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navihača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem delu sezone.

Šampion Srbije je još pre nekoliko nedelja obezbedio čelnu poziciju i prednost domaćeg terena, dok su momci Dejana Milojevića bez šansi za jedno od prva četiri mesta.

https://millenniumbet.rs/app/home

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još