Niko Kovač krivi budžet za ispadanje od Liverpula? - Admiral Bet SPORT

Niko Kovač krivi budžet za ispadanje od Liverpula?

Dušan Ninković
Foto: Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Fudbaleri Bajerna iz Minhena završili su učešće u Ligi šampiona. Kao i pre nekoliko sezona, kada im je bio noćna mora u Bundesligi, ponovo ih je nadigrao Jirgen Klop.

Tokom ove sezone bilo je mnogo problema u timu iz Minhena. Nekoliko puta je Kovač bio blizu smene, imali su ogroman zaostatak za Borusijom, sada su ostali i bez finiša u evropskoj sezoni.

Sva tri nemačka tima su u ovoj fazi takmičenja ispala od Engleza. Iako je Bajern imao dobar rezultat iz prvog meča, u revanšu, na svom terenu, nije stigao do prolaza.

Šta treba da uradimo da bismo promenili situaciju? Tri nemačka tima su ispala od Engleza! Klop je potrošio 500 miliona za nekoliko sezona, igračima je bolje u Engleskoj i tamo ima više para. Moramo ranije da dovodimo mlade i talentovane igrače da bismo ih sustigli.

Bajern će se do kraja sezone fokusirati na titulu u domaćem šampionatu. Oni su sada prvi favorit za osvajanje titule, nakon što su istopili bodovnu prednost Borusije. Trenutno su timovi poravnati sa po 57 bodova iz 25 susreta, ali Bajern ima bolju gol-razliku.

Foto: Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još