Kobi Brajant: Srbija može da savlada Amerikance! - Admiral Bet SPORT

Kobi Brajant: Srbija može da savlada Amerikance!

Marko Kulić
Foto: Harry How/Getty Images

Povodom današnjeg žrebanja šešira, odnosno sutrašnjeg žreba nakon kojeg će biti poznato ko će igrati sa kim u grupnoj fazi Mundobasketa u Kini, oglasio se i legendarni američki košarkaš Kobi Brajant.

Brajant je dva puta sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. On je na Instagram profilu "FIBA Svetsko prvenstvo" od jednog od fanova dobio pitanje može li Srbija da pobedi Ameriku u eventualnom duelu ove dve selekcije. Brajant je odgovorio da je to moguće.

Mislim da Srbija može da pobedi SAD. Ne mislim da je ona jedina koja ima šansu da ih pobedi. Amerikanci, morate biti spremni, jer je više nego očigledno da mogu da nas pobede.

Kad bi se odazvali svi najbolji srpski košarkaši sa iskustvom igranja NBA lige (u ovom trenutku četvorica igraju u njoj), nije isključena ni ta opcija.

Svetsko prvenstvo se igra od 31. avgusta do 15. septembra ove godine. SAD se nalaze u prvom, a Srbija u drugom šeširu. Ove dve ekipe ne mogu da se sastanu u prvoj fazi takmičenja.

Foto: Harry How/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još