Vreme je bilo! Nekada Luka, od večeras Radamel Falkao dobio novi nadimak! - Admiral Bet SPORT

Vreme je bilo! Nekada Luka, od večeras Radamel Falkao dobio novi nadimak!

Milovan Longinov
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Svet se divi Luki Joviću!

Srpski napadač odveo je Ajntraht iz Frankfurta u četvrtfinale Lige Evrope, pošto je postigao pogodak u petom minutu revanša na "Đuzepe Meaci".

Nakon utakmice bez golova pre sedam dana, Luka Jović je u petom minutu otresao Stefana de Fraja u duelu, a potom šmekerski lobovao Samira Handanoviča i to se ispostavilo kao dovoljno za prolaz među osam najboljih.

Joviću je ovo bio sedmi pogodak ove sezone u Ligi Evrope i sada su ispred njega samo Olivije Žiru sa devet i Dabur i Ben Jeder sa osam golova.

Pisali smo već o tome da je Luka pred ključnim ljudima na tribinama postigao efektan gol, a očekivano je očarao i čitav svet.

Ono što je svakako najzanimljivije među brojnim komentarima na društvenim mrežama, jeste da je konačno predloženo da Luka više nema nadimak "Srpski Falkao", već da 10 godina stariji Kolumbijac bude "Kolumbijski Jović"…

Poznati dopisnik i fudbalski analitičar koji piše za ESPN, CNN i "4-4-2" podsetio je kako je Jović pre nekoliko godina dobio nadimak "Srpski Falkao" i dao zanimljiv predlog… neka bude obrnuto, od večeras!

Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još