Lukin gol u pravom trenutku, trio koji je završio transfer godine, stigao i na "Meacu"! - Millennium sport

Lukin gol u pravom trenutku, trio koji je završio transfer godine, stigao i na "Meacu"!

Milovan Longinov
Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Luka Jović postigao je vodeći gol za Ajntraht u Milanu, i moglo bi se reći da je to uradio u ključnom trenutku.

Svi se sećamo kako su pre nepuna dva meseca čelnici Barselone odlučili da lično otputuju u Amsterdam kako bi lično ubedili Frenkija de Jonga da pređe na "Kamp Nou". Ishod svi znamo, pošto je De Jong posle dva dana saopštio da je odbio avione i kamione i blanko čekove šeika iz Pariza kako bi zaigrao uz Mesija i drugove.

E sada, u tom avionu iz Barselone za Amsterdam, bila su četiri vodeća čoveka katalonskog kluba – predsednik Hosep Marija Bartomeu, sportski direktor Erik Abidal, te izvršni i generalni direktor Pep Segura i Ramon Planes.

Pogađajte ko je večeras, po prvi put došao na "Đuzepe Meacu" i to zbog Luke Jovića? Svi osim Bartomeua, odnosno trojica direktora Barselone koja završavaju sve najvažnije poslove – Abidal, Planes i Segura!

Ovu informaciju plasirao je čovek koji je uvek na pravom mestu u pravo vreme i nikada ne pušta neproverene glasine – Đanluka Di Marcio.

Uz fotografiju na kojoj se vidi Barsin direktorski trio, Di Marcio podseća da Jović nije jedini povod, već da je i Ivan Rakitić želja Intera, ali postavlja se i logičnije pitanje – zašto su odabrali baš utakmicu Intera i Frankfurta da pregovaraju oko transfera hrvatskog reprezentativca?!

Posle ovakve partije i gola već u petom minutu, direktori Barselone su možda već na poluvremenu okrenuli broj predsednika da mu prenesu utiske…

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još