Upalio se alarm, Lebron mora da podigne formu - Admiral Bet SPORT

Upalio se alarm, Lebron mora da podigne formu

Dušan Ninković
Foto: Harry How/Getty Images

Lejkersi trenutno nisu na poziciji koja ih vodi u plej-of. Ogroman problem, izostanak iz ovogodišnjeg doigravanja, mora biti sprečen u nastavku sezone. Zato će Džejms igrati na maksimumu.

Poznato je da se glavne zvezde timova štede u regularnoj sezoni. Košarka se igra slabijim intenzitetom, odbrane su mnogo opuštenije i broj poena na mečevima je veći. Kako se bliži finiš sezone, tako oni najbolji ulaze u ozbiljniji ritam.

I to je trend koji Lebron Džejms prati godinama. Nezamislivo je da on propusti plej-of, igra ga skoro deceniju i po i planira da to ostvari i ove sezone. Neće biti lako.

Zbog povrede je propustio 18 mečeva u regularnom delu, a njegovi saigrači nisu imali kvalitet da ostanu na vrhu. Mlada ekipa je popustila pod pritiskom, pokušali su neki mtrejdovima da promene situaciju, ali nisu uspeli. Sve će pasti na njega.

Ne volim da igram na visokom nivou ovako rano u sezoni. Moraću, jer treba da uđemo u plej-of. Podižem formu, igraću na maksimumu da bismo ostvarili cilj.

Džejms ne želi da prekine niz od 13 godina igranja u završnici lige. Kako je tokom prethodnog perioda postalo evidentno da Lejkersi ne mogu bez njega, na parket se vraća u punom ritmu.

Nije prijatno, ali ja volim da radim stvari koje nisu prijatne. Zaljubljen sam u njih, zato ćemo ih raditi. Cilj nam je plej-of i igramo da se plasiramo u njega!

Photo by Harry How/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još