Tomić: Moj posao je i da "rešim" povrede - Admiral Bet SPORT

Tomić: Moj posao je i da "rešim" povrede

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Trener Crvene zvezde Milan Tomić smatra da je deo njegovog posla i pronalaženje rešenje u kriznim situacijama, ali ističe da povrede ne mogu biti opravdanje pred važno gostovanje Valensiji u Top16 fazi Evrokupa.

Među povređenima su kapiten Branko Lazić, kome su se pridružili Filip Čović i Marko Kešelj, dok su Majk Cirbes i Bili Beron i dalje "roviti".

Imali smo protiv Igokee situaciju da je Čović povredio koleno, nije ništa strašno, ali ćemo tek večeras na treningu videti da li će moći da trenira. Kešelj ima problem sa leđima i sigurno neće putovati. Za Branka je poznato, a Cirbes i Beron su bolje i mislim da će večeras trenirati. Nismo imali od početka sezone ovakve probleme, a sada ođednom četiri ili pet igrača. Nisam za pravdanje jer je moj posao da i kada imamo probleme sa povredama nađem rešenje.

Za Valensiju kaže da ima ekipu sastavljenu od košarkaša sa dugim stažom u Evroligi.

Imaju iskustvo i znaju kako da igraju utakmice u Top 16 fazi. To je izazov za nas da odigramo bolje nego što smo odigrali u Malagi. Uspeh na utakmici u Valensiji je koncentracija 40 minuta jer ne smemo da imamo padova ni u odbrani ni u napadu.

Šampion Srbije gostuje u Valensiji posle nesrećnog poraza od Unikahe u gostima, odnosno pobede na otvaranju ove faze pred svojim navijačima protiv Limoža.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još