Savić upozorava: Oprezno do nove titule i Lige šampiona - Admiral Bet SPORT

Savić upozorava: Oprezno do nove titule i Lige šampiona

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić kaže da sa dozom opreza gleda na prednost od devet bodova prednosti u odnosu na niški Radnički i 15 na Partizan u Superligi.

Napravili smo veliku bodovnu prednost u prvenstvu, ali moramo da budemo maksimalno fokusirani do kraja, s obzirom na to i da se dele posle bodovi pred plej-of. Od početka nam je cilj prvo mesto na tabeli i posle opet da igramo u Ligi šampiona, kao ove sezone.

Upravo veliki broj utakmica u jesenjem delu sezone, uz poseban akcenat na učešće u eltinom takmičenju u ukupnom zbiru od čak 37, Savić ističe kao jedan od najvažnijih faktora.

Pobede nam dižu samopouzdanje, a prošle godine smo napravili ogroman uspeh, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona samim ulaskom u grupnu fazu. Posle su došli trijumf nad Liverpulom i četiri osvojena bod, puni samopouzdanja krećemo opet sa radom.

Ekspedicija šampiona Srbije stigla je tokom popodneva u kiparski Pafos, gde će odraditi prvi deo priprema za drugi deo sezone.

U lepom raspoloženju smo stigli na Kipar posle zasluženog odmora. Sada imamo bazični deo priprema, da napunimo noge i pluća, a posle nas u Turskoj čekaju rad na taktičkom planu i utakmice.

Zvezdina ekspedicija se sa Kipra vraća 23. januara, provešće tri dana u Beogradu i napustiće prestonicu 26. januara.

Do 9. februara boraviće u Antaliji gde će imati i pet zakazanih provera uoči početka prolećnog dela sezone protiv Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još