Sportski direktor "Stare dame": Dovođenje Ronalda je bilo lako - Admiral Bet SPORT

Sportski direktor "Stare dame": Dovođenje Ronalda je bilo lako

Stefan Cvetković
Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Ovo leta odjenulo je kao bomba. U prvi mah, kada se vest pojavila, delovalo je potpuno nerealno, ali je na kraju Kristijano Ronaldo stvaro došao u Italiju i potpisao za Juventus.

I pored doze skepticizma prilikom objave da je "Stara dama" zainteresovana za Kristijana Ronalda, iza kulisa izgleda da je sve teklo glatko, ako je za verovati sportskom direktoru kluba.

Fabio Paratići je izjavio da je dovođenje Ronalda bilo veoma jednostavno i  da nije bilo potrebe nagovarati ga da pređe.

Sa Ronaldom je bilo jednostavno, zato što je on već bio okrenut Juventusu,

izjavio je Paaratići.

Nije bilo potrebe da ga ubeđujemo. Negde oko 25. maja, posle finala Lige šampiona, on je doneo odluku. Rekao je tada: "Ako je u pitanju Juve, onda želim u Juve".

Kada smo se susreli sa njegovim menadžerom Žoržom Mendešom, kako bismo razgovarali o transferu Žoaa Kansela, Mendeš mi je rekao: "Nećeš mi verovati, ali Kristijano hoće da dođe u Juventus."

Ogovorio sam mu: "Nije da ne verujem, samo mislim da će biti teško sve uklopiti."

Predsednik Anjeli je veoma prisutan u našim životima, svakodnevno. Planirali smo danima, ali ovo nije bilo planirano. Rekao sam mu: "Imamo priliku, ali moraš da me slušaš do kraja".

Kada sam napustio njegovu kancelariju, rekao mi je da mu dam dva ili tri dana da razmisli, ali nazvao me je posle tri sata.

Kristijano Ronaldo je ovog leta prešao u Juventus u transferu vrednom 100 miliona evra i odlično započeo sezonu u italijanskom šampionatu, s obzirom da je postigao 11 golova na 17 utakmica, uz to ima i pet asistencija.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još