Pelegrini, sa kim ćeš igrati? Arnautović mesec dana van terena! - Millennium sport

Pelegrini, sa kim ćeš igrati? Arnautović mesec dana van terena!

Stefan Cvetković
FOTO: Stephen Pond/Getty Images

Nema kraja malerima u Vest Hemu.

Čak osmorica igrača "Čekićara" van tima su zbog raznih povreda – najviše od svih timova u ligi. Kada imate u vidu ko je sve povređen, dobro je i da uspevaju nekog da pobede.

Manuel Pelegrini ne može da računa na: Vinstona Rida, Arona Kresvela, Rajana Fredriksa, Džeka Vilšira, Karlosa Sančeza, Andrija Jermolenka i Manuela Lanzinija, među kojima su neki van terena i do proleća, a novo ime na ovoj listi je Marko Arnautović, koji će prema današnjim najavama, oko mesec dana biti van terena, i njegov povratak se očekuje početkom januara.

Kvote za Premijer ligu!

 

Pelegrini nije mogao da čuje goru vest u gorem trenutku. Njegov tim u tom periodu očekuje čak šest utakmica u Premijer ligi, uz meč FA kupa. Uz to ide i činjenica da "Čekićari" nemaju nijedan duel sa timovima iz vrha tabele, te je odlična prilika da se sada pokupe bodovi protiv timova iz donjeg dela, kako bi u malom mirnijoj situaciji dočekali prolećni deo prvenstva. Ipak, te preko potrebne bodove moraće da "jure" bez verovatno najboljeg igrača u ovom trenutku.

Ako postoji neka ohrabrujuća stvar za Čileanca, to je da je Lukas Perez probio led i protiv Kardifa, gde se Arnautović povredio, zamenio Austrijanca u 40. minutu i uspeo da postigne dva gola – svoja prva od dolaska u klub.

Pred Vest Hemom su dva gradska derbija: ove subote dočekuju Kristal Palas, a sledeće gostuju Fulamu.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još