Nazire se kraj sage oko Fabregasa, još samo Čelsi da popusti - Millennium sport

Nazire se kraj sage oko Fabregasa, još samo Čelsi da popusti

Stefan Cvetković
FOTO: Catherine Ivill/Getty Images

Španski vezista definitivno će na pustiti "Stamford Bridž" i promeniti sredinu kako bi više igrao.

Mauricio Sari, i pored toga što mu ne može garantovati veliku minutažu, želi da ga zadrži u klubu, međutim, Špancu je samo na umu da ode negde gde će igrati.

Milan je klub koji se duže vreme dovodi u vezu sa bivšim igračem Arsenala i Barselone, a "Rosoneri" su kontaktirali igračevog agenta i klub zvaničnim ponudama.

Fabregasu je spreman ugovor na dve i po godine, sa godišnjom platom od 4 milione evra, što zadovoljava njegove aptetite, nešto što mu Čelsi ne želi ponuditi, ali realizaciju posla trenutno koči obeštećenje. Italijani nude 8 miliona, Englezi traže 12.

Imajući u vidu da Fabregas ima još samo šest meseci ugovora, i da već od januara može pregovarati sa zainteresovanim klubovima, kao i potpisati predugovor, jasno je da Čelsi mora popustiti, ili će ostati i bez tih osam koliko im se nudi.

Pregovori se vode sa igračevim agentom Darenom Dinom, koji je sin bivšeg izrvšnog direktora Arsenala Dejvida Dina, te Ivan Gazidis, koji je postao sportski direktor Milana, imaće veliki uticaj u tok pregovora i realizaciju ovog posla.

Fabregas  je sinoć u porazu od Vulverhemptona upisao svoj prvi startu u Premijer ligi ove sezone, uz koji ima još tri ulaska sa klupe. Čelsi ga je platio oko 30 miliona evra Barseloni 2014. godine, za koju je igrao tri sezone.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još