Trener Zvezde: Konačno! - Trener Mornara: Kazne! - Millennium sport

Trener Zvezde: Konačno! – Trener Mornara: Kazne!

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Crveno-beli su odlično reagovali posle blede partije protiv Monaka. Štaviše, Zvezda je ostvarila više nego ubedljivu pobedu protiv ekipe koja je igrala fajnal-for prošle godine.

Svestan je i Milan Tomić da je njegova ekipa odigrala dobar meč. Konstatovao da ga raduje mali broj grešaka, pohvalio je svoje igrače i izneo malu kritiku:

Jedino što mogu da kažem za ovaj meč je da smo u trećoj četvrtini primili 27 poena. To je jedini negativan detalj, za sve ostalo mislim da su igrači uradili kako smo rekli pre meča i da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, sa 26 asistencija i sa napokon 10 izgubljenih lopti.

Sa druge strane Mihajlo Pavićević nije imao opravdanje za očajnu partiju svog tima:

Nisam očekivao ovakvu partiju – bezvoljnu, bez srca, bez borbe. Mislim da je bilo pet-šest minuta do kraja i bilo je 15 razlike za njih i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači gledaju kako oni skaču, daju poene i čekaju da se meč završi sa 30 i nešto razlike.

Trener Mornara nije hteo mnogo da priča, već je konstatovao da i za ovako nešto postoji rešenje:

Ne treba mnogo trošiti reči za ovakav meč. Želeo bih da čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Žao mi je što smo u Pioniru pružili ovako bledu partiju. Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori o voljnom momentu mojih igrača. Za sve ima lek. Kad se odigra dobro – dobiju se premije, kad se odigra loše – biće i kazni.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još