Ventura napustio Kjevo posle samo četiri utakmice - Millennium sport

Ventura napustio Kjevo posle samo četiri utakmice

Stefan Cvetković
FOTO: facebook

Ovo je definitivno sezona za zaborav navijača "Letećih magaraca".

Njihov klub je tek u 12. kolu uspeo da izađe iz bodovnog minusa, nakon što im je fudbalska federacija oduzela tri poena, a pored toga promenili su i već dva trenera – uskoro će dobiti i trećeg.

Bivši selektor Italije Đampjero Ventura dostavio je klubu zahtev za ostavkom nakon današnjeg remija Kjeva i Bolonje rezultatom 2:2, prenose italijanski mediji. Ventura je odluku saopštio u svlačionici nakon utakmice.

Italijan je na klupu Kjeva došao 10. oktobra kada je zamenio Lorenca D’Anu i vodio je klub četiri utakmice – u njima je upisao tri poraza i pomenuti današnji bod protiv Bolonje.

Sportski direktor kluba iz Verone ovaj potez Venture opisao je kao "čudan" i da se nada da će Ventura promeniti mišljenje.

Posle sudijskog zvižduka rekao mi je da će svoju odluku saopštiti igračima u svlačionici. Savetovao sam ga da se smiri i izbroji do 10,

izjavio je sportski direktor kluba Đankarlo Romairone.

Kjevo je poslednji na tabeli Serije A sa 0 poena, i bez pobede posle 12 utakmica. Šampionat su počeli sa tri poena minusa, zbog kazne saveza, a posle današnjeg remija protiv Bolonje prvi put su ove sezone iz njega izašli.

1 Komentar
  1. […] smo pisali o Kjevu, koji će verovatno ostati bez trenera i koji bi mogao za nešto malo više od mesec dana da dobije i…, danas italijanski mediji pišu da bi ista sudbina mogla da zadesi […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još