Zvezda u problemu: Žuleta očekuje duža pauza - Millennium sport

Zvezda u problemu: Žuleta očekuje duža pauza

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Filip Stojković, desni bek i zamenik kapitena Crvene zvezde, povredio se u utakmici protiv Liverpula, zbog čega je u velikim bolovima morao da napusti teren u 60. minutu.

Desni bek reprezentacije Crne Gore povredio je ligamente desnog skočnog zgloba, zbog čega ga očekuje duža pauza, prenose "Večernje novosti".

Oporavak će trajati najmanje dve nedelje, koliko Stojković neće moći da trenira, a datum povratka na teren se još ne zna.

Ma, sad mogu da kažem da sam dobro prošao. Jer, u momentu kad sam pao mislio sam da sam nogu polomio! Tako je jako puklo. Čekaju me terapije, moram da budem strpljiv, a zaista je teško prognozirati kad ću se vratiti na teren. Nadamo se svi za dve nedelje, možda nekoliko dana duže. Ispisali smo istoriju, uradili smo to srcem, svako je dao maksimum. Ponovo smo bili ona stara Zvezda, pa smo uz dobru igru nagrađeni ovim trijumfom.

Virus gripa bio je koban po Nenada Krstičića, Dušana Jovančića, Vujadina Savića, Marka Marina i Gorana Čaušića, koji verovatno neće igrati protiv Dinama.

Stojković je za "Novosti" rekao da sve ima svoju cenu…

Ali niko ne kuka jer ovaj uspeh leči sve rane. Nama je puno srce, navijačima i celoj Srbiji smo podarili radost i veselje, a sebe smo ostavili u trci za proleće u Evropi. Lopta je okrugla, kad Zvezda igra hrabro, otresito, sto odsto kao što je bilo protiv Liverpula, svašta se može očekivati u preostala dva meča. Samo da svi ozdravimo do tada.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još