Neverovatno! Pari Sen Žermen plaća svoje zvezde da se pozdravljaju sa navijačima! - Millennium sport

Neverovatno! Pari Sen Žermen plaća svoje zvezde da se pozdravljaju sa navijačima!

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter/PSG_English

Svakog dana procuri neka informacija iz fudbalskog sveta koja nas ostavi bez daha. Poslednja je bila Mbapeova plata, i njegovi zahtevi koje je podneo Pari Sen Žermenu prilikom potpisivanja ugovora.

Danas su novi šokatni detalji iz istog kluba isplivali na površinu.

Fudbal se igra zbog navijača, da njih nije ni igrači ne bi bili tolike zvezde kao što jesu, a ni toliko ne bi zarađivali.

Kvote za 13. kolo Lige 1

 

Velike fudbalske zvezde privlače pažnju gde god da se pojave, a navijači se utrkuju kako bi ih sačekali pre ili posle meča, došli do klupskog hotela ili autobusa, pa čak i došli mnogo ranije pre meča kako bi se slikali sa svojim idolom.

Zvezde Pari Sen Žermena to isto rade sa svojim navijačima, samo je jedna razlika – klub im daje mesečni bonus za tako nešto!

Poslednje procurele informacija pišu o tome da nekoliko igrača Pari Sen Žermena dobija mesečne bonuse od 33,000 do 375,000 evra, kako bi se pre i posle meča pozdravila i zahvalila navijačima.

Izvori navode da Tijago Silva za tako nešto dobija 33,000 evra, Dani Alveš, Edinson Kavani i Anhel Di Marija 70,000, a najveća zvezda tima Nejmar do 375,000 evra!

U fudbalu je sve odavno otišlo predaleko, ali ovo je previše.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još